lördag, juli 30, 2005

SOLOMON BURKE

Alltså. Jag saknar med största sannolikhet tillräckliga författarkunskaper för att kunna få ner gårdagsnatten på papper. Så jag får sammanfatta lite kort vad jag gjorde

Jag dansade på stortorgsscenen med Solomon Burke
Jag dansade PÅ stortorgsscenen med Solomon Burke!
JAG DANSADE PÅ STORTORGSCENEN MED SOLOMON BURKE!!!

Helt jämra sjukt.

först fick ett hundratal personer ta sig ner i vaktdiket för att få dansa. Jag tog mig dit, och Solomon drog igång ett soulmedley bestående av Sitting on the dock of the bay / Fa-fa-fa-fa-fa / Stand by me. Otis och Carole King. Vilka hjältar. Först var det så stort att jag grät, sen dansade jag. När jag återfått sansen messade jag Emil och Maria om det fantastiskt sjuka i att få dansa 7 meter rakt framför Solomon,

Sen segade det lite ett tag. Han körde en del låtar jag inte hade koll på och funderade på om jag borde gå och spana in Hellacopters. Men jag väntade, tänk om han skulle köra fler soulstandards liksom. Fåfängt hoppades jag på Losing Boy, men sånt händer ju inte.

Och det gjorde det ju inte.

Men när det var en stund kvar på konserten tyckte minsann Solomon att han böhvde dansare på scen. Fjantigt tyckte jag, och trodde att det skulle komma bikinitjejer. Men istället börjde körkillen ( och en av Solomons 23 barn) dra upp tre tjejer ur publiken. Schysst, men inget för mig tänkte jag. Men när fler och fler var uppe var det ju bara att gasa. Jag trängde mig fram och fick hjälp upp på scen. Totalt var vi väl en 15-20 pers som dansade och sjöng till världens längsta Proud Mary. Sen manade pappa Solomon oss till att sitta ner så att han kunde sjunga en soulballad om att ta hand om varandra. EFter den sången, och en välsignelse från predikanten fick vi dansa igen innan svarta skynket kom fram så att Solomon kunde rulla av scenen. Sen blev vi ivägschasade, jag med en ny, fin Solomontröja och världens största leende på läpparna.

Men tyvärr är det väl så att livet inte blir större än igår. Men det är ok liksom. Jag fick ju dansa med Solomon.

fredag, juli 29, 2005

Yran

Nu är jag på yran. Sitter på ett konstigt tangentbord hos Micke och kollar bara läget på mailet snabbt.

Här är det helt fantastiskt bra. Kickans och min återträff gick så bra och var så trevlig att livet inte kan bli bättre.
Åuopp, nu ska vi gå til yran. Idag är det lite bättre band än igår.

måndag, juli 25, 2005

ÖSTERSUND, here i come

Eller, ja. Jag är ju redan här. Sitter i en galet överbefolkad lägenhet i Torvalla och kollar mailen lite snabbbt. Resan gick bra, Fyndade en longsleeve och köpte roliga presenter till AnnaMalin i Uppsala. Det är så roligt att vara här så jag knappt fattar det själv.

Imorrn blir det mötesfrukost med Chefen och sen heldagshäng med Kickster. Å, en sån underbar dag.

söndag, juli 24, 2005

Sovasova

Egentligen borde jag sova. Men jag har haft en alldeles för trevlig kväll. Är helt Hellströmrusig. Först en trevlig MSN-session, sen ringde Kickan. Det var fyra år sen vi hördes av, förutom nått sms den senaste tiden, och de obligatoriska treminuterssamtalen varje yra. Vi pratade i nästan en och en halv timme om ditten och datten. Lite Umeåpunkskrönor, lite livet, en del David Sandström, en massa strunt och det var alldeles alldeles underbart. På tisdag ska vi picnicka i ingenstans. Kommer att bli århundradets grej. Utan en enda presskonferens.

Men det innebär att jag inte har packat än, eller diskat. Och jag bara vet vet vet att jag inte kommer att sova i natt.

Nu har jag gjort ett utkast till vilka band jag ska se på yran.

Vill du få en skymt av mig är det säkrast att gå på de här spelningarna. Dessutom är urvalet en garanti för att det du kommer få se är något mycket bra, eller spännande.

http://andrease.gq.nu/AndreasYranprogram.pdf

I´m on the road again

Eller, snart iaf. Kl 9 imorrn sitter jag på flygbussen. Blev lite kaos i planeringen när jag letade tågbiljetter till yran. Fanns inga kvar, tur att det fanns studentbiljetter kvar på flyget. Blev lite dyrare än vad jag tänkt, men det får gå.

Det värsta är att jag har 6 timmar på Arlanda. Alldeles för länge. Jag får åka till Uppsala och strosa.

Igår blev det jättesent framför datorn, så nördigt. Men jag fastnade framför MSN. Gjjorde inget alls. Var så trevligt så.

Börjar fundera på vad jag ska ta med till Östersund och Norge. Blir typ samma som sist, men med en skjorta till. Gud så snygg den är!

lördag, juli 23, 2005

Thinkin´ of ways

Köpte ju Nick Royale gang-sjuan på arvika. Mycket trevlig är den. Lite mer party och powerpop än senaste Hellacopters. Men jag var rädd att den skulle var repig. Omslaget var typ sandigt, och den låg i bilen i solen alldeles för länge. Men den är repfri. Hurra!

I´m lonely

But i ain´t that lonely yet.

Mandy har åkt vidare till Blekinge. Trist. Men vi hade det mycket roligt. Och lär väl få diabetes på kuppen. Vi började med att gå in till stan och fika på deluxen. Passade på att shoppa lite också. KDL öppnar inte föränn kl 17 på sommaren. Jag hittade en ruggigt snygg skjorta p åCarlings och boken om Svensk punk, i kartonage. Billigt.

Sen deluxen. Vi började med en västerbottensmörgås som var helt ok. Mensen fick jag något jag var totalt knäckt över hela dagen. Rabarberpajen. R-A-B-A-R-B-E-R-P-A-J-E-N. Den kommer att bli världsberömd. Inte för sur, och inte för söt. Just right. Och vaniljsåsen sen. Hot diggity. Egengjord, prexis lagom söt, Massa vanilj och sådär härligt krämig. Ingen tetra där inte. Jag borde ha köpt en femliterssats på stubben. Mums. Sen gick vi hem och hängde framför sällskapsresan och gick förbi slottet om natten.

Idag sov vi länge och åt en stadig frukost innan jag gjorde min citronpaj och tittade på Lost in translation. Eller Mia tittade och fyllde på med intressant bakgrundsfakta och roliga anekdoter, jag tittade på filmen och spanade på Scarlett.

Sen var det dags för hemresa, vi gick in. Big misstake. Halvvägs in var vi varierat genomsura och plaskblöta. Men rätt glada ändå. Kyrkan var upptagen, så Mandy tittade och jag åt på dånken. Illa illa. När väl KDL skulle öppna var de sena, så vi gick tillbaka till kyrkan innan jag åkte hem, bytte om och torkade upp.

Nu ska jag till Kinalinda och bjuda på paj.

Missy Motorpsycho & Charlie Rosebud

fredag, juli 22, 2005

Fredag

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Svarat på lite mail och sånt. Lyssnat på Springsteens Devils and dust som låg i brevlådan när jag kom hem. Den är inte alls dum. Verkligen inte. Den åker med i caset nästa vända.

Idag kommer Mandy. Mycket roligt. Borde kanske styra upp livet lite nnan dess. Duscha, äta och raka mig. Inte nödvändigtvis i den ordningen.

torsdag, juli 21, 2005

State of the secretary

Hemma igen. Kom strax innan fem och har sen dess hängt lite med Emil och Johan. Pigga grabbar. Annars har jag ägnat dagen med att fika och shoppa med Leo i Kalmar. Köpte en smal svart slips och en väska, perfekt för en helgpackning.

Jag tänkte att jag skulle summera ihop den här 2,5-veckorsresan, men det är lite svårt. Det har liksom inte riktigt funnits tid att fundera och smälta intryck. Kongressen är liksom ett enda veckolångt exploderande NU! Visst kan man planera lite, men mycket är det inte. Det har sina fördelar, men inte enbart. Får nöja mig med att lista topp fem istället för att göra någon större grej.
1. Valen och nya styrelsen. Bara bra personer. Toppenkul ska det bli, kommer att bli stort det här.
2. FS-showen. Svårslaget. Fan.
3. Vädret. Klockrent.
4. Folket. Både de jag redan kände och de nya.
5. Bandet som spelade på avslutningen. Inte för att de var speciellt bra. Men för hur totalt knäckta de var över insikten att nyktra publiker är de bästa.
Gud vilken fånig lista. Jag säjer ju att jag har svårt att bena ut. Jaja.

Sen åkte jag till Maria. Perfekt, lagom tempo efter kongressen. Trevlig familj och vänner. Jag kommer att minnas nattresan runt Boden tills jag dör. Köpte ett par fina skor också. Maria är svinbra.

Arvika då? Jag var väl inte riktigt fit-for-fight, men det gick bra ändå. Tess har roddat ihop ett toppenkoncept som ger att det blir bra aktivitet i tältet hela tiden. Folket i Ung Vänstertältet var bra, och vissa var extra trevliga... Men vi var bättre. Nykterhet är minst lika provocerande som vänsterpolitik på festival. Visst är det mycket vänster på festival, menb ändå. Trots det var stämningen trevlig i vårt tält, vi var ödmjukare och inte lika debattaggressiva som UV. Bra för oss, dåligt för dem. Bäst på festivalen, om man bortser från UNF, var att jag träffade Elin, Patrik och Jocke, att jag hälsade på Ane och konserterna med Moneybrother, Silverbullit och Ane.

Fikan med Mandy var på topp 3. Hon är den bästa som finns. Och så kommer hon hit imorrn. Fakkin´ A.

Sen häng med familjen. Lugnt och skönt. Jag strutsade alla köksduties och räknade med en dunderfölkylning. Som aldrig bröt ut. Halsen har bråkat lite, och jag har haft rejäla känningar, som botats med en alvedon och sen inte återkommit. Bra, men de lurar säkert till när jag kommit hem från alla resor som ska göras i sommar. Får planera in det.

Summeringslista då. Mest för att det är enkelt och att jag gillar listor.
1. Nya FS
2. Natturen med Maria
3. Fikan med Mandy
4. Träffen med gamla MP3A
5. Nya bekantskaperna.

Femman kanske jag utvecklar någon dag. När jag orkar. Jag är rätt trött i kroppen, och ska grilla med Emil nu. Johan ska på loop troop.

måndag, juli 18, 2005

Sviter

Sviterna efter kongressen och Arvika gör sig extremt påminda just ikväll. Jag står inför en dunderförkylning. Tror jag. Jag har feber, fryser och ont i huvudet. Inte bra alls. Borde ha vetat det.
God damned.

Jerzy

http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,673485,00.html
Och kom ihåg det!

Strängnäs

Igår åkte jag från Arvika. Skönt. Tog lastbilen till Örebro där jag blev avsläppt. Givetvis sydde jag ihop en dejt med världens bästa Mandy. Vi fikade på ett turistmysigt ställe, jag macciato och chokladboll, hon tiptop. Hon är så bra. Vi träffas för sällan, men det är alltid lika roligt varenda gång.

Tyvärr blev det bara 2 h häng innan jag nästan urkundsförfalskade mig till Strängnäs. Är där nu. Tvättade en massa igår. Bland annat mina fina blingblingskor. Förbjud festivallera!

På schemat: Dusch och rakning.

lördag, juli 16, 2005

Oooh... You don´t know the shape i´m in.

Känns bra att öppna med en The Bandlassiker. Jag är roadworn and weary. Stel i hela kroppen, seg i huvudet. Jag vill hem och äta godis och glo på TV. OCh kanske prata med nån i telefon.

Men igår var ändå fantastiskt roligt. Förmiddagen var festivalseg som vanligt. Men på eftermiddagen brakade det loss. Sprang först in i Elin från Gymnasiet. Jisses så glad jag blev när jag fattade att det var hon. Det var på pricken fem år sen sist. VI hade väldigt kul. Visst märktes det att vi inte setts på aslänge, men vi hade båda vuxit 100 meter. Hon gravid, med egen gård och snart gift. Jag. Jag. Jag... äh. Jag är inte ett långhårigt, argt spagehttistrå längre. Tur det. Jaja. Jag har rätt snart min magister och ett bra liv.

Sen träffade vi Jocke, Jaybee. Har fancyjobb på Aftonbladet, men rätt lik sig. Det absolut koolaste är ändå att hammondturken Patrik spelar orgel med Moneybrother. Så efter den bra spelningen blev det en spontan klassgettogether. Kul som fan.

Annat roligt som hände igår var att jag fick en t-shirt från groovetältet, via ombud. När jag fick reda på vem som tyckte att jag borde ha den (klädspons, whooo) stod han och pratade med Ane Brun. Jag gick givetvis dit och presenterade mig och undrade varför jag fått tröjan. Hälsade såklart på Ane också. Tyvärr fick jag inte ur mig något frieri. Jag får väl maila henne.

Nu ska jag snart kolla på Johnossi. Bye.

fredag, juli 15, 2005

Arvika Fredag

Igår var en rätt dålig festivaldag. Det enda på förhand intressanta bandet var Silverbullit. Inte sett dem tidigare. DE gjorde en bra spelning. Simon var galen. Rätt kul. Måste köpa fler skivor. Såg lite av den där Kung Hnery också. Hade hört så mycket bra om honom av mina poetryslammande vänner. Han var rätt bra. Jag är inte jätteförtjust i genren annars. Det har blivit rätt hårt mallat, samma fraseringar och teamn som ältas om och om igen.

Såg The faint också. Tess lockade med mig. Helt ok åtttirevivalpoprock. Med frisyrer to die for.

Idag ser schemat bättre ut! Men eftersom jag har tappat bort mitt lär jag missa jättemycket! Fanken.

torsdag, juli 14, 2005

Arvika igen

Nu är halva första dagen gjord. Jag har mest sett Silverbullits spelning. De är alt bra bra de. Men innan dess hittade jag ett par glasögon som får funka under festivalen. SSU fanns ju inte på festivalen, men jag sprang på den lokala DO:n och peppade där istället.

Det är svalt, för första gången sen jag vet inte när. Sportar cheap mondayjeansen och nudietröjan. Måste ju vara snygg.

Imorrn ska jag börja dagen med ett bad. Gjorde det idag. Riktigt skönt var det.

All äcklig mat jagt äter här komemr att sätta djupa spår. Det är helt omöjligt att få tag i något fräscht. Det borde ju vara jordens grej annars. Ha fräsh och sval mat när det är varmt. Bort med alla grytor, alla fulstekta burgare och svettpizzor. Det går verkligen inte ner när det är varmt. Men istället satsar alla försäljare på fettkäk. Jävla kapitalism, jävla den.

Nu ska jag lämna lokalen. Herregud. I´d rather be caught dead than in dremahacks lokal.

Arvika

Sådärja. Arvika har startat. Det är rätt lugnt i tältet, så jag har smitit iväg för att i första hand hitta nya solglejjer och i andra hand se vad som finns på området. Ung vänster hade bra folk i tältet, bondade lite och såg till att de tänker fortsätta arbete med att inte sänka alkoholskatten.

Men det finns ju inte jälva snygga solglajjer här. Tänker mig ett par Dylan 66/67 eller tidiga Scott Walker. Helt jämra omöjligt. Antingen är de åttiobiker, piloter eller syntflugor. Vad tror de om sin publik? Ner med kapitalismen. Fan.

Nu ska jag peppa SSU i skattesänkningsfrågan. Och senskriva lite vykort.

tisdag, juli 12, 2005

halvvägs

Sådärja. Då är det lite lugnare omkring mig. Sitter på Arlanda efter en fantastisk kongress med appendix hos Maria i boden. Bra folk, kloka beslut och välarrangerat. Visst fanns det nått strul, men det är helt omöjligt att undvika. 1300 pers ska tas omhand om. Vissa har de flesta både hög handlingsberedskap som gnällnivå, men det har funkat över förväntan.
Det enda som egentligen strulat är tåget upp. SJ schabblade rejält. Men upp kom vi, så småningom.

Jaja. Jag blev ju sekreterare. Askul. Och ett bra gäng är vi. Blir bra två år.

Efter kongressen åkte jag till Luelå där jag blev sömnvallad runt universitetet och stan. Sen till Boden där jag blev väl omhändertagen av Maria med familj. Så lugnt och skönt. Höll på att bli kvar. Speciellt efter en fantastisk nattlig tur på nån timme. Nattbadade, tittade på utsikten och trivdes. Kan knappt bli bättre.

Igår brände vi till Luleå igen. Jag hade slut på medicin, och hittade ett par snygga Blammo vansrips för 300. Skulle egentligen ha köpt solglajjer och shorts, men får försöka hitta det i Arvika. Löser sig det med. Imorrn får jag ju CSN också. Grejjt.

Inatt smsade Kickster också. Kul som fan. Vi hängde en del i ÖSD och har träffats på yran sen dess, men alldeles, alldeles för kort. Bra tjej är hon. Kool som fan. Vi måste styra upp nått när jag åker upp.

Nu ska jag shoppa lite till tågresan hade jag tänkt. Har ju bara 22 kilo med mig, so far.

lördag, juli 09, 2005

Vald

Då är jag vald till förbundsstyrelsesekreterare då. Trevligt. Sitter och skiver lite protokoll redan nu faktiskt. Eller, jag ska duscha och byta om för festen nu.


Robert blev ordförande också
Fan vad roligt.

fredag, juli 08, 2005

kongress fredag

Ei!
Kongresströttheten har slagit till på allvar nu. Två nätter utan speciellt mycket sömn sätter sina spår i associationsbanorna. Lägger band på mig för det mesta iaf. Tror och hoppas jag. Undrar hur jag ska kunna ladda om till Boden och inte minst arvika. Nina tipsade om yoga, kanske nått att testa.

Hade torgutfrågning om min sekreterarpost nyss. Kul och bra frågor var det. UNF:are är så bra. Det ser bra ut också. Kongressen ar ju fattat bra och kloka beslut hela veckan, så ordförandevalet blir nog brabra.

FS-showen igår var den bästa jag sett i genren. Hur fan ska vi toppa denna liksom? Jobbigt.

Nu ska jag återgå till monterjobbet. Tjing.

tisdag, juli 05, 2005

kära blogg

Nu har jag kommit åt en dator igen. Är betydligt piggare nu än vad jag var igår. Hoppas att det håller i sig. Men det ska det väl göra. Sömn och mat gör liksom underverk.

måndag, juli 04, 2005

Kongressen

Några korta rader bara. Jag ska snart dusha och lägga mig för att sova så gott så.

Tågresan började alldeles underbart. En glitch gjorde att jag fick förstaklassresa med sån service. Sen var resan roligare, men inte lika skön. Allergin gjorde en lika oväntad som ovälkommen comeback så det blev inte många stunder av sömn. Nu är det bättre. Ett pitstop på Apotek renen blev dyrt, men bra. Bara lite efterdyningar kvar.
Sen har jag försökt tagit det lugnt, men inte lyckats så bra. Inte fått ro. Har roddat i demos presentation på torget Blev snyggt och bra, trots kort om tid. Nu vill jag verkligen verkligen duscha kallt och krypa ner i sovsäcken. Imorrn börjar det på allvar.

Tjing

söndag, juli 03, 2005

I´m a packing genius

Sådär. Hade lite tråkigt, så jag packade klart typ allt. Och allt rymdes i rullväskan. Utom sovsäcken. Den fick åka i extraväska utanpå. Hurra vad jag är bra! jag klarar att vara borta skitlänge, om jag bara får tvätta lite underkläder. Det enda jag egentligen saknar är något att ha på mig på lördagsmiddagen. Jag får sporta velourskjorta då. Den är ju snygg.

Nu vill jag verkligen åka.

Pappa är bäst!

Eftersom jag är lite ...hrrm... mellan inkomster var jag hänvisad genbanken för att klara mig den närmsta tiden. Lånade pengar till räkningarna av pappa. Tur att jag har hyresfritt under sommaren. Skönt att kunna göra så. Men så sätter han över 500 extra. Världens bästa! Dessutom blir jag försörjd med mat och resor den närmsta tiden, så det blir high living! Tack pappa. Du är jättebra!

lördag, juli 02, 2005

caset

Eftersom jag har tappat bort ett cdcase tvingas jag leva med mitt gamla, som inte rymmer så mycket. Resorna blir bara lite svårare att planera nu. Därför har jag redan nu packat cdcaset. De här fick följa med

Tom Waits - Closing time
Neil Young - Harvest
Ane Brun - A temporary dive
Bob Dylan - Nashville skylane
Miles Davis - Kind of blue
Stina Nordenstam - The World is saved
Anthony & the Johnsons - i am a bird now
Tsool - Origin vol 1
Moneybrother - To die alone
David Sandström Overdrive - Go down!
David Sandström - Om inget händer imorrn så kommer jag
Feber- Northern & Modern soul cd 1+2
Nancy Sinatra - The very best of

Det var rätt enkelt att sortera ner dessa. Jag tänkte att eftersom det är en massa folk omkring mig hela tiden under kongressen. Hela tiden intryck och beslut valde jag rätt många plattor som man kan lyssna till och verkligen lyssna! Closing time är det bästa exemplet på det. Jag sjunker verkligen in i Toms röst och följer med i hans berättelser. När han spelar Martha stannar världen och inget annat än Martha och gamle Tom Frost finns.

Sen ska jag ju på Norrlandsturné. Och vad passar bättre än David Sandströms magnum opus till debut som komp till den trippen? Sen hårt festivalande, och vad håller festivalsmutskänslan borta bättre än Nancy?

Live 8 - öppet brev

Kära Bob Geldof och Live 8. Jag är helt övertygad om ni vill ett absolut innersta för att utrota fattigdomen och att ni har lagt ner ett hästjobb på alla kanter för att få det här arret att funka. Jag är övertygad om att ni har haft en stor PR-stab som har tänkt hur man ska formulera ett budskap som blir lättpackerat och lättsålt för de 85 % som nås av sändningarna och jag är säker på att ni har daregit alla alla trådar och cashat in alla tjänster ni kan. Ni har gjort ett fantistiskt jobb!

Men varför (varför, varför!) pryder ni backdroppen i Tyskland med två åttor? Herregud. Vad som helst hade varit bättre.

Arvika

Yesss. Concretes är bokade. Jag ska flirta med Lisa Millberg. Hon borde fatta att det är ju jag som är grejen. Inte den där killinggängsjournalisten.

Ostpaj

Jag fattar inte. I vanliga fall är ostpaj en rätt trist upplevelse. Inte alls min grej. Men nu gjorde jag säkert världens godaste. Pajskal, kvibillecheddar, äggstanning och brun farin bara. Är farinet den hemliga ingrediensen? Det tror jag inte. Pajen blev så krämig. mums! Perfekt att ta med på resan. Om jag fryser den så har den säkert tinat tills jag blir hungrig.

Tittar lite på Live8-spektaklet. Knarkarpete har ju inte världens starkaste röst. Han funkar för skevindie, men saknar det som krävs för att göra glam. Men det var ju snällt av Elton att låta honom sjunga.

Och dessutom är det JÄVLIGT spännande att se hur lätt det är att vara gullig och spela på vackra välgörenhetsgig när man samtidigt är aktiv kokainist (eller var det heroin, whatever). All denna narkotikahandel som är en alltför stor del i att många länder är fattiga. Om de hade odlat andra grödor hade de dels haft mat för dagen och dels inte varit bortpundande. Men visst. Rättvisa handelsvillkor skapar ju förutsättningar för att odla annat än droger.

Lördagstråden

Jadå. Lördag idag. Formulerade ett bra SMS igår kväll, men glömde skicka det av någon anledning. Oskick, skulle man kunna säga att det är, x2. Idag har jag tänkt att dammsuga och städa toaletten, göra en ostpaj och fundera över vilka skivor som ska med på Sverigerunten. En grannlaga uppgift. Synd bara att mina hörlurar bestämde sig för att ge upp när jag åkte från Stockholm senast. Eller om det var Göteborg. Trasiga är de iaf. Så jag får släpa med mig mina bjässar. Jobbigt. Lite väl jobbigt faktiskt. Jag som inte tänkte köpa ett par nu utan köpa ett par portapro i höst. Hmm. Vilka kval. Eller, ekvationen är såhär: hörlurar eller ögondroppar. Ögondroppar eller hörlurar. men eftersom jag är för lat för att cykla till stan idag så blir det ögondroppar på CW Scheele imorrn kväll. CW Scheele är mitt favoritapotek. Tänk så många gånger jag har köpt förkylningspryttlar mellan två tåg där.

Jag börjar fila på en skivbeställning. Tänkte nån James Brown, Bettye Lavette, Waterboys kanske. Och säkert nått mer.

fredag, juli 01, 2005

Kongress

Kongresspeppen börjar bli större. Idag gjorde en packlista. Vill ju inte glömma nått. Jag ska ju vara borta ett tag. 15 tröjor? Jodå! Det ska jag ha med mig. 14 kanske. Den grårandiga får kanske stanna hemma. Men det tror jag inte. Det blir två väskor + handbagage. Dessutom får nog sovsäcken åka utanför. Den är så stor. Jag borde verkligen köpa en mindre.

Maria har lovat låna ut tvättmaskin också. Bra det. Det ska bli askul. 4 grejer att se fram emot på rad. Men kongressen är ju viktigast. Den kommer att bli bra. Jag känner det på mig.

Kul folk i kupén upp också. både kansli och blivande Fs-kollegor. Och så Sven och nån kille jag inte vet vem det är. Jag ska äta ostpaj på vägen. Tänkte göra en imorrn.

diesel

http://www.btaa.co.uk/winners2005/HondaDiesel_Grr.htmSå söt! Hurra miljön! Hurra för den!

Censur!

Min blogg är spärrad i Kina! haha!
Alltså, min blogg är spärrad i Kina!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Män är djur

Såg sommardebatt igår. Wagge var ju med. Jag är helt med på idén om att det inte är smart att påstå att män är djur. ROKS-Irene fick organisationen att dela på sig så smått. Men de här FHM-lallarna säger ju samma sak. Men de skoooojade. Då är det ok liksom. Irene hänvisade till Solanas bok. FHM till att deras läsare är korkade. Eller nä, men de hänvisade till den oerhörda samhällsnyttan och den djuplodande journalistiken.
Jag minns ett en gammal porrtidningsursäkt. "Näää, alltså. Jag läser den för artiklarna". Hihi.

Wagge var med iaf. Han var kool och bra. Sofia och Lollan var ju lysande i TV. Men de kunde vara lite aggressiva. Funkar bättre för tjejer i TV. Hockeytränaren avbröt och tog ordet på egen hand nån gång och det är ju fult. Inte Anrellfult. Men ändå! Wagge var koolare mer eftertänksam. Big up!