måndag, januari 29, 2007

Utsikter från en soffa

Produktiv dag idag. Har arbetat av en massa surdegar och uppgifter med hög surdegspotential. Har bland annat lagt sista handen vid ett protokoll, språkrättat mitt EU-papper (Om den öppna samordningsmetodens påverkan på demokratin och välfärden), skrivit ett beslutsunderlag till nästa FS-möte och börjat skissa på upplägget på verksamhetsberättelsen och arbetsplanen till kongressen i sommar. Började rätt högstämt, men tonade ner det lite. Allt liggandes i Emils soffa, han har förberett ett seminarium om GUSP:en, EU:s gemensamma utrikes- och säkerhetspolitik. Varannan skiva har vi valt, givetvis. Nu är det hans val, Rolling Stones - Some girls.

Ligger och plugger på Europeisk alkoholpolitik. Imorrn åker jag ner till Politia, Bryssel för seminarium i Parlamentet. Blir nog intressant tror jag. Föredragningarna ser ut att vara väldigt lika sånt jag hört tidigare, men nu är nog en annan bredd i åsikterna än på IOGT internationals kongress och på Bridging the gapkonferensen. Visserligen ska inte alkolobbyn vara inbjuden, men de har rätt många goda vänner i parlamentet att det nog är upplagt för lite åsiktsskillnader och kamp om verklighetsbeskrivningarna och de politiska recepten.

Ska hem till Kadri också, på lite sen middag, tillsammans med några till från ACTIVE-styrelsen som också ska på seminariet. Kanske bildbloggar lite därnerifrån.

Inga kommentarer: