tisdag, januari 31, 2006

IKMJ

En gång i tiden hade jag en musiktidning här hemma med en bild på Mick Jagger från typ 67 på framsidan. Det var kanske inte så konstigt kanske du tycker. Bättre saker kan jag ju blogga om. Men det roliga är att han såg precis ut som Ida Karlsson.

Nu hitter jag inte igen den bilden nånstans, trots att jag gått igenom 700+ bilder på google. Istället hittade jag den här, den är något senare. Men visst är de lika!

7 kommentarer:

Henrik P sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Henrik P sa...

Jag kräver bilder på de två look-a-like:erna sida vid sida, och att man på bästa kvällstidningsnöjebilagevis sen skriver den andres namn under varje bild, följt av frågetecken.

Andreas sa...

Jag letade faktiskt efter en bild på Ida. Men jag hittade mest bilder där hon gör grimaser.

Liza Viktorsson sa...

Men jag kan faktiskt intyga att det är väldigt väldigt likt. Och jag uppfyller ju med råge de kriterier som gäller för säkra källor, i alla fall i kvällstidningsnöjesbilagebranchen. Vem behöver bildbevis när man kan få expertutlåtanden?

Andreas sa...

Japp. Det journalistiska kravet på antal källor är uppfyllt. Men det som är långtifrån uppfyllt är kravet på intersubjektivitet. Där är vi långt borta. Men eftersom bloggen är mer av journalistisk än vetenskaplig verksamhet så låter jag det passera.

Henrik P sa...

Men det lär väl inte vara ont om bilder på när Mick gör grimaser heller? ;P

Andreas sa...

True that. Men kombinationen idelikhetsvinkel och grimas hittade jag inte.