tisdag, januari 17, 2006

Uppfinnare och entreprenörer - se hit!

Jag sitter och tittar på Debatt på SVT1.
Finns det någon som helst teknisk lösning på att få bort de här irriterande sms-remsorna som rullar i nederkant emellanåt. Kan man lösa det om man fixar digitalbox? Betala extra tevelicens kanske? Tejp lämnar så fula märken på rutan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dessutom har de ju börjat förstöra nyhetssändningarna med sånt där skräp. Ibland verkar de inte ens tänka på det själva, och då täcker den rullande remsan namnet på personen i inslaget.

Anonym sa...

tjena det är inga problem, gå in på www.svt.se/debatt skicka sedan ett mail med din adress och lägenhetsnummer så plockar dom bort det, simsalibim. har gjort mitt liv otroligt mkt lättare att leva. skönt att höra att det finns fler medvetna tittare som vågar ifrågasätta allmänhetens dumhet dom prackar på oss/ nils

Andreas sa...

Hejhej Nils! Nu var det inte "allmänhetens dumhet" jag i första hand reagerade över. Det jag gnäller över är mer remsornas existens, inte innehåll. Jag läser dem och missar viktiga poänger i debatten. Det är ju ändå de inbjudna gästerna som är de viktiga. Inte smsremsorna. Mycket möjligt finns det personer som kan ge båda tillräckligt med uppmärksamhet, själv blir det halvdant i båda fallen. Därför vill jag skärma av, Inte ta bort dem.